Želite li da vas tijelo vozi kroz život kao Peglica ili kao Porsche? Želite li mučno mršavljenje ili cjelovit program koji uljepšava život... i donosi vitkost, energiju i samopouzdanje? Fitness Bootcamp koji vodi Dragan Šurlan je jedinstven, zabavan i izrazito učinkovit. Welcome to Fitness Bootcamp.

Upoznajte Dragana i njegov pristup tijelu. Pročitajte Draganove članke i savjete o tome kako uljepšati život s cjelovitim pristupom tijelu.

Do svoje sedamnaeste Dragan Šurlan je živio u Zagrebu, a zatim se preselio u USA gdje je završio psihologiju. Nakon završenog fakulteta, devet godina je proveo u Kaliforniji gdje je, uz rad u struci, stekao temeljito znanje i iskustvo o funkcioniranju i jačanju tijela. Radio je kao certificirani fitness trener u 24 Hour Fitness u Los Angelesu, vodećem fitness centru, a zatim i kao osobni trener s individualnim klijentima u Los Angelesu i Orange County-u. 2009. dolazi u Hrvatsku gdje pokreće Fitness Bootcamp.

 

Zašto sam započeo Fitness Bootcamp u Hrvatskoj?

Kao i u Americi, puno je ljudi u Hrvatskoj frustrirano i razočarano dijetama i raznim programima koji im ne donose rezultate. Odlučio sam započeti Fitness Bootcamp u Hrvatskoj kako bih potaknuo ljude da se na zdrav i efikasan način usredotoče na svoje tijelo i zdravlje. Kad smo nezadovoljni svojim izgledom, pada nam samopouzdanje, povlačimo se od svijeta i tako, indirektno utječemo na niz, za život bitnih, odluka. Moj cilj je potaknuti ljude da se u svom tijelu osjećaju kao kod kuće, da poštuju svoje srce, kosti, mišiće, a ne da ih zanemaruju. Zbog toga puno pažnje posvećujem, ne samo učvršćivanju mišića i gubitku kilograma, već i osvještavanju tijela, buđenju osjetila i njezi koja podiže cjelokupnu kvalitetu života. Volim pomoći ljudima da osjete svoju unutarnju snagu i motivaciju za pozitivnom promjenom.

 

"Vjerujem da je kvaliteta naših života u našim vlastitim rukama. Smatram da svatko može unaprijediti odnos sa svojim tijelom i time značajno oplemeniti svoj život.

Nemoguće je osjećati životnu radost bez dobrog osjećaja u tijelu.

Uvjeren sam da zajedničkim snagama vaše tijelo možemo učiniti čvršćim i zdravijim. Želim vas potaknuti na život pun energije i zadovoljstva sobom."

  

Dragan Šurlan, psiholog i certificirani ACE
(American Council on Exercise) fitness
trener

Fitness Bootcamp u medijima


Što je Fitness Bootcamp? Ovdje nema vikanja, izgladnjivanja, dizanja kamionskih guma i drugih ludosti. Samo super vježbe, motivacija i zdrave navike!
 

Bootcamp je, u svom izvornom značenju, naziv za trening koji su nakon regrutacije prolazili američki marinci. Naravno, ovaj naš Bootcamp koji se zimi odvija u dvorani, a u proljeće u prirodi, neusporedivo je lakši i ugodniji. Nećete skakati preko kamionskih guma niti ćete trpiti maltretiranje zapovjednika. Umjesto toga, radit ćete intenzivne vježbe kako biste najefikasnije aktivirali svoje tijelo i pri tom ćete dobivati ohrabrujuće i motivirajuće upute od strane trenera. Vježbate bez utega, bez posebnih dodataka prehrani i bez rigorozne dijete. Naučit ćete trebate li jesti manje ili više (ovisno o vašim fitness ciljevima) i kako jesti zdravo i balansirano, bez obzira jedete li sve, vegansku, vegetarijansku ili makrobiotičku prehranu.

Rezultat: osnažujete tijelo, razvijate super kondiciju i gubite suvišne kilograme. Uz to, osjećat ćete se bolje u svom tijelu i usvojit ćete nove zdrave navike koje će vam omogućiti da održite rezultate nakon Fitness Bootcampa.

PAMETNO vježbanje + ZDRAVA prehrana + USTRAJNA motivacija = SUPER osjećaj u tijelu + TRAJNI rezultati!

Po čemu se naš Fitness Bootcamp razlikuje od većine fitness programa i drugih Bootcamp programa?

 

Naš Fitness Bootcamp je cjelovit, efikasan način “buđenja” i jačanja tijela u relativno kratkom vremenu, bez obzira na početnu kondiciju. Uz program vježbanja, zdrave prehrane i motivacije, program uključuje: osvještavanje dubinske motivacije, cjelovitu njegu tijela, uklanjanje toksina iz hrane i okoline, vježbe umanjivanja stresa, nagrađivanje tijela i savjete o usvajanju navika koje podižu kvalitetu života. Imat ćete priliku upoznati svoje tijelo na sasvim novi način. Nakon toga, vaš odnos s tijelom će biti kvalitetniji i steći ćete naviku poklanjati si puno više pažnje nego prije. Trajni rezultati ovise o kombinaciji pametnog vježbanja, zdrave prehrane i ustrajne motivacije. Uz stručno vodstvo, ovaj program uključuje sva tri elementa. Naučit ćete kako ostati motivirani, kako vježbati i što jesti kako biste održali rezultate.

 

Kako izgleda jedan Fitness Bootcamp trening? Pogledajte reportaže o Fitness Bootcampu ili pročitajte iskustva naših polaznika!

Započinjemo s vježbama disanja i blagim zagrijavanjem i razgibavanjem tijela. Slijedi niz raznolikih vježbi tipa kickboxinga, čučnjeva, iskoraka, oblikovanja trbušnih mišića, core-treninga. Ritam i intenzitet vježbi se konstantno mijenja. Cijelo tijelo je pobuđeno, motivirani ste na stalno testiranje svojih granica. Između vježbi se odmaramo i razgibavamo. Završavamo istezanjem i opuštanjem uz vođenu relaksaciju.

Svaki trening završava sa super osjećajem u tijelu! Nakon treninga dobivate upute vezane uz prehranu i motivaciju. Uz treninge, kroz tjedan dobivate emailove i SMS poruke s motivirajućim porukama, uputstvima, savjetima i slasnim Fitness Bootcamp receptima.

 


FITNESS BOOTCAMP - OPCIJE VJEŽBANJA S DRAGANOM:

 

Želite li vježbati u našoj Fitness Bootcamp grupi?
Želite li individualne Fitness Bootcamp treninge s Draganom?
Želite li Fitness Bootcamp treninge s Draganom na Skype-u?
Želite li naučiti svoje mališane da jedu zdravije?

Želite li pokloniti zdravlje i dobar osjećaj voljenoj osobi?

     Copyright 2020 Fitness Bootcamp ZagrebBootcamp.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now