tren.jpg
Dragan Šurlan

"Vjerujem da je kvaliteta naših života u našim vlastitim rukama. Smatram da svatko može unaprijediti odnos sa svojim tijelom i time značajno oplemeniti svoj život. ​Nemoguće je osjećati životnu radost bez dobrog osjećaja u tijelu.

Uvjeren sam da zajedničkim snagama vaše tijelo možemo učiniti čvršćim i zdravijim. Želim vas potaknuti na život pun energije i zadovoljstva sobom."

  

Dragan Šurlan, psiholog i certificirani ACE (American Council on Exercise) fitness trenerDosta vam je vježbanja bez rezultata? Odlazaka na treninge koji vas iscrpljuju ili su vam jednostavno dosadni?

 

Prepustite se treneru koji vas zna motivirati, potaknuti i voditi do vašeg fitness cilja. Uz to ćete poboljšati odnos sa svojim tijelom i naučiti ga bolje slušati i njegovati. Osjetite kako je to super se osjećati u svojoj koži.

 

Početna kondicija nije potrebna. Ukoliko nikada niste vježbali, nemate dobro iskustvo s vježbanjem ili želite puno bolje rezultate od trenutnih, ovo je idealna opcija za vas. Nema mučenja tijela, izgladnjivanja, ni tableta za mršavljenje.

 

Za sve vas kojima vježbanje teško pada, koji lako odustajete ili vam se čini da je Bootcamp pretežak za vas, postoji i opcija laganog vježbanja koje se postepeno može intenzivirati u skladu s vašim potrebama i željama.

 

Želimo vam pomoći da se pokrenete i počnete se osjećati bolje i zadovoljnije u svom tijelu. Uz prihvaćanje svog tijela, stvorit ćete navike koje vode prema boljem odnosu s njim, što znači veće životno zadovoljstvo, više energije i više zdravlja.

 

Individualni treninzi se odvijaju u fitness centru na Trešnjevci ili u prirodi na Jarunu - ovisno o dogovoru.

1-ON-1 TRENING OD DOMA
KLIK ZA ČLANAK!
Zbog čega OPCIJA A?

Individualni Fitness Bootcamp je program u kojem je trener posvećen isključivo vama i vašim osobnim ciljevima. Radite one-on-one sa prvim Fitness Bootcamp trenerom u Hrvatskoj, psihologom i certificiranim ACE (American Council on Exercise) fitness trenerom Draganom Šurlanom. Dragan će vas voditi prema vašem cilju s planom koji uključuje sve što vam treba kako biste istinski osvijestili svoje tijelo i pružili mu ono što mu treba - kako biste se vi dobro osjećali u njemu.

 

Do svoje sedamnaeste Dragan Šurlan je živio u Zagrebu, a zatim se preselio u USA gdje je završio psihologiju. Nakon završenog fakulteta, devet godina je proveo u Kaliforniji gdje je, uz rad u struci, stekao temeljito znanje i iskustvo o funkcioniranju i jačanju tijela. Radio je kao certificirani fitness trener u 24 Hour Fitness u Los Angelesu, vodećem fitness centru, a zatim i kao osobni trener s individualnim klijentima u Los Angelesu i Orange County-u. 2009. dolazi u Hrvatsku gdje pokreće Fitness Bootcamp.

 

Upoznajte se s cjelovitim pristupom tijelu. Pročitajte Draganove članke na Femina.hr, Cosmopolitan.hr i Sensa portalu!

Za ovaj program se mogu prijaviti žene, muškarci i parovi. Vježbajte sami ili s prijateljicom ili prijateljem.


ŽELITE TRENIRATI OD DOMA? PRIJAVITE SE ZA ONLINE TRENING!

 

IZABERITE OPCIJU KOJA VAM NAJBOLJE ODGOVARA:

CIJENE PROGRAMA
Fitness Bootcamp u medijima