Vježbajte kod kuće - uz trenera na Whatsapp-u

Ne želite u fitness centar radi korona virusa? Želite održati jak imunitet, pametno i efikasno aktivirati tijelo i doći do svojih fitness ciljeva od doma bez mučenja tijela, gladovanja i besmislenih suplemenata? Putujete često poslovno? Ako vam je dosta vježbanja bez rezultata, ovo je program za vas.

Vježbajte individualno sa prvim Fitness Bootcamp trenerom u Hrvatskoj, psihologom i certificiranim ACE (American Council on Exercise) fitness trenerom Draganom Šurlanom. ​

 

Vježbajte u ugodnom ambijentu svog doma i zatim pojedite svoj omiljeni balansirani obrok u svojoj kuhinji. Uživajte u prednostima Fitness Bootcamp-a bilo gdje u svijetu. Potreban vam je samo mobitel.
 

Prepustite se treneru koji vas zna motivirati, potaknuti i voditi do vašeg fitness cilja. Uz to ćete poboljšati odnos sa svojim tijelom i naučiti ga bolje slušati i njegovati. Osjetite kako je to super se osjećati u svojoj koži.

 

Početna kondicija nije potrebna. Ukoliko nikada niste vježbali, nemate dobro iskustvo s vježbanjem ili želite puno bolje rezultate od trenutnih, ovo je idealna opcija za vas. Nema mučenja tijela, izgladnjivanja, ni tableta za mršavljenje.

 

Za sve vas kojima vježbanje teško pada, koji lako odustajete ili vam se čini da je Bootcamp pretežak za vas, postoji i opcija laganog vježbanja koje se postepeno može intenzivirati u skladu s vašim potrebama i željama.

 

Želimo vam pomoći da se pokrenete i počnete se osjećati bolje i zadovoljnije u svom tijelu. Uz prihvaćanje svog tijela, stvorit ćete navike koje vode prema boljem odnosu s njim, što znači veće životno zadovoljstvo, više energije i više zdravlja.

Online Fitness Bootcamp trening

1-on-1 Online Fitness Bootcamp program je cjelovit pristup tijelu koji donosi izvrsne fitness rezultate i diže kvalitetu života. Program uključuje:

 

* osam ili dvanaest treninga (dva ili tri puta tjedno po 30 minuta)
* vaš osobni priručnik s uputama za vježbu, prehranu i motivaciju
* savjetovanje u vezi prehrane i primjeri izbalansiranih obroka
* opuštajuće vježbe za umanjivanja stresa
* savjete za eliminiranje toksina iz tijela
* tjednu podršku, motivaciju i savjete
* izgradnju boljeg odnosa s tijelom


Još nekoliko prednosti ovog programa:


* vježbamo bez utega i posebnih sprava za vježbanje.
* treninzi su prilagođeni vašem trenutnom stanju (kondicija nije potrebna)
* vodi vas psiholog i fitness trener koji se bavi isključivo Fitness Bootcampom
* potreban vam je jedino kompjuter, tablet ili smart phone sa Whatsapp aplikacijomPostoje dvije opcije Online Fitness Bootcamp programa:

 

OPCIJA 1. Vježbanje dva puta tjedno. Cijena za 4 tjedna je 900 kn. Besplatno vam se može pridružiti još jedna osoba (frendica / partner / dijete). Vježbanje zajedno može biti korisno... i zabavno!
 

OPCIJA 2. Vježbanje tri puta tjedno. Cijena za 4 tjedna je 1100 kn. Besplatno vam se može pridružiti još jedna osoba (frendica / partner / dijete).

- brži rezultati i efikasnije usvajanje novih navika

- uključuje sve kao i program dva puta tjedno

Fitness Bootcamp na Poslovni.hr
Fitness Bootcamp na INDEX.hr
Fitness Bootcamp u medijima